MB Sauny

Příjemné prostředí, rodinná atmosféra a dokonalá relaxace! Právě tyto fráze skvěle vystihují již rok fungující saunovací centrum MB Sauny s.r.o. v Mladoboleslavské sportovní hale.

Společnost s ručením omezeným MB Sauny vznikla z důvodu rozšíření a zkvalitnění zdravotního stylu a relaxačních saunových služeb pro Mladou Boleslav a jeho okolí.

Sauna a zdravotní styl k sobě neodmyslitelně patří, i z tohoto důvodu spolupracujeme s řadou společností a obchodů, podporující zdravotní styl, jako je např. Zdravý den či VitaminKlub apod.

V prostorách našich saun můžete najít dva typy saun zakoupené u společnosti Dyntar s.r.o., tedy klasickou finskou saunu a současný fenomén saun – aroma saunu. U obou typů saun je nastavitelná teplota, a právě proto jsou oba dva typy saun vhodné nejen pro zákazníky zvyklé na klasický způsob saunování, ale i pro zákazníky se zdravotními problémy, pro které je vyšší teplota v sauně méně příznivá. 

Naše služby se snažíme co nejvíce přizpůsobit přáním našich zákazníků, i z tohoto důvodu plánujeme mnoho novinek a rozšíření služeb, ať už v podobě rezervačního systému v připravovaných nových webových stránkách či rozšíření saunovacích doplňků či vitamínů. I nadále budeme spolupracovat a podílet se na tvorbě akcí s našimi partnery jako je Marvel Gym, Big Boyz či nově vzniklá restaurace Černá Růže.

 

Chceme zkrátka pro naše zákazníky jen to nejlepší!

 

Naše klientela se neustále rozrůstá a rádi přivítáme každého, kdo si bude přát vychutnat odpočinek  buď o samotě či s přáteli v prostorách našich saun.

Team MB Sauny

ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny