ASC Wellness - Plavecký areál Jedenáctka VS Praha 4 Chodov

Wellness plaveckého areálu Jedenáctka VS poskytuje své služby klientům již třetí sezónu a počet klientů stále narůstá. Součástí wellness jsou 2 sauny – finská a aroma sauna a také parní lázeň.

Útulná odpočívárna nabízí místo k odpočinku na lehátkách, které jsou částečně odděleny k zajištění většího soukromí klientů a ničím nerušeného odpočinku. Je zde možné také využít část k posezení. Na recepci wellness si klienti mohou zakoupit občerstvení, přečíst si denně čerstvé noviny anebo si pouze popovídat. Každý čtvrtek je zde wellness pouze pro ženy od 15 do 19hodin. Provozovatel areálu společnost Aqua Sport Club má za cíl vybudovat zde místo odpočinku i pro náročnější klienty wellness.

Saunové ceremoniály se stávají hitem saunování, a proto i ve ASC wellness tyto ceremoniály nabízí 3x týdně. Každé úterý, pátek a sobotu se klienti mohou těšit například na Solný peeling, Ledový peeling, Esence na přání a další ceremoniály. Vyškolení saunaři nabídnou klientům něco víc, než pouze klasické saunování, ale i příjemný zážitek. Na stránkách www.aquasportclub.cz  v části wellness je uveden rozpis saunových ceremoniálu, ale i přímo ve wellness je možné se rozhodnout, zda se ceremoniálu klient zúčastní či nikoliv. Vždy je zde k dispozici druhá sauna, ve které ceremoniál neprobíhá. Každý klient si může vybrat, co mu více vyhovuje.

Co ve wellness Plaveckého areálu Jedenáctka VS najdeme:

  • Finskou saunu – teplota 95°C, kapacita max. 16 sedících osob
  • Aroma saunu – teplota 65°C, kapacita mas. 13 sedících osob
  • Ledovou studnu, ochlazovací bazének a vědro – teplota bazénku 10°C, kapacita 1-2 osoby
  • Parní lázeň – teplota 45°C, kapacita 18 osob
  • Odpočívárnu – 8 lehátek, 4 sedací lehátka, 2 stoly s křesílky

Ceny od 180Kč za 120min + 20min na převlečení (vstup do 15hod), 250Kč od 15hod pro dospělou osobu. Senioři, studenti i děti mají nižší vstupné, již od 150Kč na 120min + 20min na převlečení.

Otevírací doba wellness je každý den od 10hod do 21hod.

Ke službě wellness potřeba vždy použít prostěradlo, může být i vlastní nebo je možné si prostěradlo půjčit za 40Kč.

Kontakty:

www.aquasportclub.cz

recepce: +420 226 801 290/299

ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny