MB Sauny s.r.o.

Dovoluji si představit společnost MB Sauny s.r.o. Společnost byla založena v dubnu roku 2014 a činnost zahájila téhož roku v říjnu. Sídlíme ve sportovní hale naproti Kauflandu. Cílem naší společnosti je poskytnout lidem z Mladé Boleslavi a blízkého okolí kvalitní odpočinek nejen fyzický ale i duševní. Za tímto účelem jsme vybudovali v hale dvě moderní kabiny finské sauny.

Menší kabina ( 4 osoby ) luxusnější je vybavená led osvětlením imitujícím hvězdnou oblohu v různých barvách dále jsou ve výbavě kvalitní reproduktory ( zákazník si může donést vlastní hudbu ) a tato kabina může sloužit i jako aroma sauna. Větší kabina ( 8 osob ) slouží jako klasická finská sauna. Obě kabiny lze vyhřát podle přání zákazníků.

K ochlazení slouží šest sprch, překlápěcí vědro a pro nejodvážnější kropící hadice se studenou vodou imitující skotské střiky.

Dále je k dispozici odpočívárna vybavená lehátky a zahradními křesílky. Na baru nabízíme alko i nealko nápoje pro osvěžení, saunové doplňky a saunovou kosmetiku. Samozřejmě je možno si u nás zapůjčit prostěradlo, osušku popřípadě župan.

Toto vše nabízíme 7 dní v týdnu od 10h do 22h dle telefonické objednávky. Při včasné objednávce lze dohodnout i dřívější hodinu a naopak při oslavách do pozdějších hodin.

Chceme sloužit nejen sportovcům, ale i široké veřejnosti aby se u nás naučili v dnešní uspěchané době efektivně odpočívat. Chceme aby lidé zjistili, že sauna při pravidelném používání je nejen vynikající prevence proti různým chorobám, ale je zde možnost i příjemného setkání s kamarády a přáteli.    

41_o_1_mb.jpg
ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny