Miniwellness.cb – nová možnost relaxace v Českých Budějovicích

Od 1. ledna 2017 jsme v Českých Budějovicích – Suchém Vrbném otevřeli nové relaxační centrum, do kterého bych ráda pozvala všechny ty, kteří touží v dnešní uspěchané a hektické době na chvilku se zastavit a dopřát své fyzické i duševní schránce trochu relaxace a regenerace, ty, kteří myslí na své zdraví a chtějí pro něj něco udělat, ať již posílit imunitu, nebo třeba uvolnit své svaly po sportu, stejně tak jako ty, kteří chtějí buď jen ve dvou nebo se skupinkou přátel strávit pár hezkých chvil, odpočinout si a dobít energii v příjemném, klidném a diskrétním prostředí.

Naším cílem je, aby se hosté u nás cítili maximálně spokojeni a odcházeli odpočinutí, zrelaxovaní a odreagovaní od každodenního shonu a stresu. Za tímto účelem nabízíme následující služby:

  1. masáže (klasické/sportovní, relaxační, teplými lávovými kameny, baňkování)
  2. saunování (finská sauna, infrasauna)

Saunování má jednoznačně příznivý vliv na lidský organizmus, především napomáhá odstraňovat stres každodenního života. Má prokazatelně blahodárné účinky na psychiku člověka, regeneraci celého organismu včetně svalstva a v neposlední řadě i příznivé kosmetické a relaxační účinky. Ze zdravotního hlediska je nesmírně prospěšné jako prevence vůči nemocem dýchacích cest, virovým onemocněním, alergiím,  a vede ke zvýšení imunity a otužování celého těla. Naše sauna Vám nabízí ještě bonus v podobě „solného programu“. Jedná se o to, že v rozích potní kabiny jsou umístěny dva koše s čistě přírodními solnými krystaly. Zahříváním těchto krystalů dochází k uvolňování mikroskopických částeček soli do ovzduší sauny, dýcháme zde tak vzduch obohacený o mikroprvky nutné ke správnému fungování lidského těla.  

 Jak již název napovídá, naše zařízení je malé, kapacitně omezené (masáže – 1 osoba, finská sauna – 4 osoby, infrakabina – 2 osoby), hosté u nás však mají jistotu osobního přístupu k zákazníkovi, soukromí, klidu a „rodinné atmosféry“. Provozovna se skládá ze vstupní místnosti s recepcí, sociálního zařízení (umyvadlo, WC, sprcha), masérny, která slouží zároveň jako šatna pro saunující se a kde je umístěna i infrakabina, a venkovní dřevostavby obshující vlastní finskou saunu , odpočívárnu s polohovacími lehátky a venkovní ochlazovnu se studenou  sprchou. Prostory jsou nekuřácké a je do nich zakázán vstup zvířat. Jsou zařízeny v jednoduchém a čistém „severském“ stylu, u vybavení a dekorací je kladen důraz na přírodní materiály jako je dřevo a kámen tak, aby interiér působil na hosty co nejvíce harmonizujícím a uklidňujícím dojmem. Atmosféra je dokreslena tlumenou relaxační hudbou, aromasvíčkami, solnými a aromalampami, vše po dohodě a dle individuálního přání klienta. V minimálním prostoru se snažíme klientům poskytnout maximální relaxaci.

            Pokud Vás naše nabídka oslovila, srdečně se na Vaši návštěvu těším na adrese Dobrovodská 38a, 370 06 České Budějovice, a pro Vaši spokojenost učiním maximum. Případné dotazy či objednávky na tel. + 420 721 102 088, e-mail: miniwellnwss.cb@seznam.cz.

 

             Ing. Eva Fišerová -majitelka a provozovatelka

44_o_1_IMG_5927.JPG44_o_2_IMG_5933.JPG44_o_3_IMG_5940(1).JPG44_o_4_IMG_5944.JPG
ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny