Wellness v Plaveckém areálu Jedenáctka VS

Na pražském Chodově se v červnu 2014 otevřel nový Plavecký areál Jedenáctka VS, kde najdeme plavecký bazén 25m, víceúčelový bazén s divokou řekou, vířivkou, chrliči vody a perlivými lůžky, a také příjemný rodinný wellness.

Součástí wellness jsou 2 sauny – finská a aroma sauna a také parní lázeň. Útulná odpočívárna nabízí místo k odpočinku na lehátkách, které jsou částečně odděleny k zajištění většího soukromí klientů a ničím nerušeného odpočinku. Je zde možné také využít část k posezení. Na recepci wellness si klienti mohou zakoupit občerstvení, přečíst si denně čerstvé noviny anebo si pouze popovídat. Každý čtvrtek je zde wellness pouze pro ženy od 15 do 19hodin. Provozovatel areálu společnost Aqua Sport Club má za cíl vybudovat zde místo odpočinku i pro náročnější klienty wellness.

Saunové ceremoniály se stávají hitem saunování, a proto i ve wellness Plaveckého areálu Jedenáctka VS budou tyto ceremoniály nabízeny. 3x v týdnu se klienti mohou těšit například na Solný peeling, Ledový peeling, Esence na přání a další ceremoniály. Tyto ceremoniály budou provádět vyškolení saunaři a nabídnou klientům něco víc, než pouze klasické saunování. Na stránkách www.aquasportclub.cz  v části wellness najdou klienti rozpis saunových ceremoniálu a budou se moci rozhodnout, zda se ceremoniálu zúčastní či ne. Vždy bude k dispozici druhá sauna, ve které ceremoniál probíhat nebude. Každý klient si může vybrat, co mu více vyhovuje.

Co ve wellness Plaveckého areálu Jedenáctka VS najdeme:

  • Finskou saunu – teplota 95°C, kapacita max. 16 sedících osob
  • Aroma saunu – teplota 65°C, kapacita mas. 13 sedících osob
  • Ledovou studnu, ochlazovací bazének a vědro – teplota bazénku 10°C, kapacita 1-2 osoby
  • Parní lázeň – teplota 45°C, kapacita 18 osob
  • Odpočívárnu – 8 lehátek, 4 sedací lehátka, 2 stoly s křesílky 

Ceny od 180Kč za 120min + 20min na převlečení (vstup do 15hod), 250Kč od 15hod pro dospělou osobu. Senioři, studenti i děti mají nižší vstupné, již od 150Kč na 120min + 20min na převlečení.

Otevírací doba wellness je každý den od 10hod do 21hod.

Ke službě wellness je potřeba vždy použít prostěradlo, může být i vlastní nebo je možné si prostěradlo půjčit za 40Kč.

Kontakty:

www.aquasportclub.cz

recepce: +420 226 801 290/299

33_o_1_jedenactka_foto_(c)_tomas_maly_MG_7442.jpg33_o_2_jedenactka_foto_(c)_tomas_maly_MG_7556(1).jpg33_o_3_jedenactka_foto_(c)_tomas_maly_MG_7536.jpg
ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny