Vánoční dárky pro vyznavače saunování

Tipy na vánoční dárky do sauny, pro vyznavače saunování.

Vánoce se blíží rychlým tempem a mnozí z nás již vymýšlí vhodný vánoční dárek. Rádi bychom Vám pomohli i my s výběrem vhodného dárku pod vánoční stromeček. Pokud Vaši příbuzní, známí nebo kamarádi navštěvují saunu, bude Vaše rozhodování zase o kousek jednodušší. Z drobných dárků by jistě každého potěšil saunový krém, s obsahem důležitých složek pro regeneraci pokožky. Stačí jen zvolit vhodnou typ saunového krému a objednat. Krémy od finské firmy Mellis jsou zárukou opravdové kvality a prvotřídní jakosti. Dodají pokožce vše potřebné a umocní zážitek z pobytu v sauně. Ideální volbou jsou i nabízené dárkové sety krémů. Ucelenou nabídku saunových krémů firmy Mellis najdete na stránkách www.nejlevnejsi-sauna.cz nebo na eshopu www.saunapoint.cz.

Dalším vhodným typem vánočního dárku může být esence, která se používá k přípravě roztoku vhodného k parním nárazům v saunové kabině. Nechte saunu provonět vůní eukalyptu, pomeranče, heřmánku, finské břízy, meduňky nebo jalovce. A pokud se nemůžete rozhodnout pro jednu z nabízených vůní, je tu pro Vás výhodný set 6 balení saunových esencí.

Jako dárky potěší i mnoho dalších saunových doplňků. Saunové masážní rukavice, žínka do sauny ve tvaru srdce, saunové metly nebo vhodné a stylové oblečení do sauny

A pokud uvažujete o luxusním dárku pro celou rodinu, může být vlastní domácí sauna opravdovým hitem Vašich letošních vánočních svátků. Firma Dyntar Vám velice ochotně poradí, pomůže s výběrem a doporučí ten nejoptimálnější model Vaší sauny.

Přejeme Vám krásné a spokojené svátky vánoční, plné pohody, klidu a radosti z vánočních dárků.  

18_o_1_dyntar-esence-komplet.jpg18_o_2_emendo-zinka-ve-tvaru-srdce-3.jpg18_o_3_saunove-medove-kremy-darkove-baleni.jpg
ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny