Parní lázně

Parní sauna (50°C – 100%) - Parní lázně Vám poskytnou teplou a vlhkou lázeň. Tím se zásadně liší od sauny. Parní lázně vyvíjí díky parnímu generátoru vodní páru (100% vlhkost vzduchu) při mírné teplotě 30 až 50°C. Tím vzniká prostředí, které významně prospívá celému Vašemu organismu.

Ať už jako doplněk léčby astmatu nebo poruch prokrvení, či při regeneraci svalů po zvýšené zátěži. Podobně prospěšné účinky mají parní lázně na Vaši pokožku. Osobitého vzhledu parní lázně docílíte keramickým obkladem dle vlastního výběru. Nejdůležitější je, stejně jako u sauny, střídání horka a chladu. Proto musí následovat po vyjití z páry bezprostřední ochlazení. Čím delší ochlazovací přestávky jsou, tím jsou lepší účinky zotavení.

Čím vám parní lázně prospějí?

  • pomáhají navodit pocity uvolnění,
  • přispívají k léčbě astmatu a působí pozitivně na horní cesty dýchací,
  • urychlují regeneraci organismu,
  • získáte jemnou a hladkou pokožku,
  • přispívají k léčbě revmatismu.

Kde se dají parní lázně využít?

Parní lázně se dají využít v krytých bazénech a aquaparcích, dále v hotelích a penzionech, ve wellness a fitness centrech a v neposlední řadě také v domácím využití pro soukromé účely.

Pro koho jsou parní lázně vhodné?

Parní lázně jsou vhodné pro všechny, kteří mají rádi více vlhké, než suché teplo, kteří špatně snáší vysoké teploty v sauně a pro všechny, kteří se chtějí uvolnit, regenerovat či přispět k léčbě horních cest dýchacích.

Jaké mají parní lázně výhody?

  • nízká teplota samotné parní lázně,
  • preventivní i léčebné účinky,
  • osobitý vzhled (keramické obklady) přizpůsobený vašemu individuálnímu vkusu.

Možné doplňky pro parní lázně pro váš pocit pohodlí a luxusu:

Jako doplňky lze získat osvětlení parní lázně (Rainbow, hvězdná obloha), masážní trysky nebo reproduktory pro poslech profesionální reprodukované hudby.

Společnost DYNTAR vyrábí a dodává jak privátní, tak profesionální parní kabiny. Tyto kabiny jsou vyráběny dle všech nejpřísnějších hygienických požadavků a na jejich výrobu jsou používány pouze ty nejkvalitnější materiály. Problematika parních kabin není úplně jednoduchá, protože se jedná o agresivní prostředí, ve kterém dochází k enormnímu působení tepla a vlhka. Proto je důležité, aby byly při výstavbě parní kabiny dodrženy všechny pracovní a technologické postupy. Také správný výběr parního vyvíječe je velmi důležitý. U našich zařízeních je samozřejmostí automatizované odvápnění a tím zajištění dlouhé životnosti zařízení.

Více informací naleznete na: https://www.dyntar.cz/parni-lazne/

ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny