Ubytování u Lednicko - Valtického areálu se saunou a venkovní vířivkou

Přemýšlíte, kam vyrazit na prodloužený víkend či dovolenou? Máme pro Vás skvělý tip. Navštivte jižní Moravu, jednu z nejkrásnějších oblastí České republiky. Oblast vinné révy, krásných krojů a tradic.

Jižní Moravu, která je přírodně a kulturně velmi pestrá. Navštivte Lednicko-valtický areál, jehož jádro tvoří zámky Lednice a Valtice. Lednicko-valtický areál nabízí historické stavby, rybníky, rozsáhlé parky a je zařazen na Seznam světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO. Dokonale zpříjemnit si svůj výlet a odpočinek můžete právě ve Velkých Bílovicích, největší vinařské obci České republiky. Ubytování u Lednicko – Valtického areálu a své dokonalé služby vám rádi nabídnou zaměstnanci penzionu U Hroznu, kteří se postarají o to, aby vašemu výletu či dovolené nescházelo nic k dokonalosti.

Ubytování Velké Bílovice, penzion U Hroznu vám poskytne ubytování s vínem a nově zbudovaným wellness v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou, sociálním zařízením, TV, klimatizací a možností wifi připojení. Samozřejmostí je hlídané parkoviště a bezbariérový přístup. Večer si můžete zpříjemnit ve vinném sklípku, v privátní vířivce pod hvězdami nebo můžete relaxovat ve finské sauně V létě je pro vás připraveno příjemné posezení na letní terase s grilem.

Pokud máte rádi aktivní sportovní vyžití, tak návštěva Jižní Moravy a Ubytování u Lednicko - Valtického areálu, je pro vás tím nejlepším výběrem. Tento malebná vinařská oblast je protkána spoustou cyklostezek, které jsou každoročně lákadlem pro všechny, jež milují cykloturistiku. Zajímavá turistická místa jsou z Velkých Bílovic skutečně na dosah ruky, jsou např. Lednicko-Valtický areál, jeskyně na Turoldu, vodní nádrž Nové Mlýny, Pavlovské vrchy, kostel sv. Jana Křtitele a mnoho dalších zajímavostí a krás Jižní Moravy.

Oblast kolem Velkých Bílovic je známá svými folklórními slavnostmi a vinobraními. Milovníci dobrého vína budou jistě nadšeni.

Sportovní i kulturní vyžití, poznávání nového, dobré jídlo a pití, příjemné ubytování a obsluha, co více si přát? Jste již přesvědčeni? Stačí si vybrat vhodný termín a rezervovat ubytování v Lednicko-Valtickém areálu, penzionu U Hroznu. A nebudete litovat.

20_o_1_pokoj.jpg20_o_2_wellness.jpg
ekologické praní
výroba saun
nahoru
články sauny